Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Vaniļas buberts ar ķīseli
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
2 iepakojumi
Dr. Oetker
ķīseļa
70 g mannas putraimu
300 ml piena
20 g cukura
½ tējkarotes
Dr. Oetker
vaniļas pupiņu pastas
2 olas
Pagatavošana
Pagatavo ķīseli pēc instrukcijas uz iepakojuma. Atdzesē.
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Dzeltenumiem pievieno cukuru, un visu saputo līdz gaisīgai masai. Olu baltumus saputo gaisīgus un stingrus.
Katliņā lej pienu, pievieno vaniļu un uzkarsē. Kad piens kārtīgi uzkarsis, pievieno mannas putraimus un nepārtraukti maisa, līdz putra sāk sabiezēt.
Nogriež siltumu zem katliņa uz minimālu un, nepārtraukti maisot, pievieno saputotos olu dzeltenumus. Maisot silda vēl 30 sekundes.
Katliņu noņem no karstuma, un pa daļām bubertā iecilā saputotos olu baltumus. Bubertu pirms pasniegšanas pilnībā atdzesē.
Pasniegšanas traukā liek ķīseli, pa virsu kārto bubertu, ja vēlas, var pievienot svaigas ogas.
Jūs varētu interesēt
Krējuma un krāsaino želeju kūka
RABARBERU TARTE AR DRUPAČĀM
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: