Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Zemeņu tiramisu
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sulīgs, viegli pagatavojams vasaras deserts, kas lieliski sader ar Maison Castel Rosé d’Anjou rozā vīnu.
Sastāvdaļas
1 iepakojums jeb 200 g cepumu Dāmu pirkstiņi
200 g maskarpone
200 ml saldā krējuma
100 g cukura
300 g zemeņu + dekorēšanai
1 laims
Pagatavošana
Zemenes liek bļodā, piespiež laima sulu, pierīvē miziņu, pievieno 2 ēdamkarotes cukura un sablendē šķidrā mērcē.
Atsevišķā bļodā saputo maskarpone ar saldo krējumu un cukuru gaisīgā krēmā.
Zemeņu mērci ielej bļodiņā, lai var iemērcēt cepumus.
Pa vienam iemērcē dāmu pirkstiņus zemeņu mērcē un liek traukā. Virs tiem izsmērē daļu krēma, tad atkal liek zemenēs mērcētus cepumus un atkal krēmu. Virskārtā uzsmērē krēmu, ja vēlas, var ar uzgali izspiest krēma vilnīšus. Dekorē ar zemenēm un pasniedz.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: