Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Ivars Rapša
“Vakardienas” kruasāni ar marcipāna pildījumu
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
4 vakardienas kruasāni
40 g sviesta
100 g cukura
2 olas
2 g mandeļu aromatizētāja
120 g mandeļu miltu
10 g kļavas sīrupa
2 ēdamkarotes mandeļu skaidiņu
Pagatavošana
Ūdens peldē izkausē sviestu un izšķīdina cukuru, līdz masa kļūst gaisīga.
Cukura un sviesta masā iemaisa viegli sakultas olas un mandeļu aromatizētāju.
Pievieno mandeļu miltus, visu sajauc viendabīgā masā.
Kruasānus pārgriež gandrīz uz pusēm, lai būtu iespējams tos atvērt, un iekšējo daļu iesmērē ar kļavu sīrupu.
Marcipāna masu pilda kruasānos, vienmērīgi nosmērē arī kruasānu virspusi.
Pārkaisa ar mandeļu skaidiņām.
Liek līdz 180 °C temperatūrai uzkarsētā cepeškrāsnī uz 15 minūtēm cepties.
Pasniedz pārkaisītus ar pūdercukuru.
Jūs varētu interesēt
Korejas dārzeņu pankūkas
Veģetārais hotdogs ar burkāniem, spinātiem un sīpolu marmelādi
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: