Toggle navigation
Izvēlne
Visi Pie galda!
Interesanti
Receptes
Video receptes
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Tumšās šokolādes un priežu pumpuru muss ar priežu pumpuru sāli
Viegla
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
300 g labas kvalitātes tumšās šokolādes 70% (+ 50 g pasniegšanai)
3 olas istabas temperatūrā
30 g cukura
300 ml saldā krējuma
2 ēdamkarotes priežu pumpuru
100 g rupjās sāls
1 tējkarote priežu pumpuru
Pagatavošana
Katliņā lej saldo krējumu un pievieno pumpurus. Silda, līdz sāk vārīties. Noņem no uguns un ļauj 20 minūtes ievilkties. Krējumu nokāš un atdzesē.
Mikserī liek olas un cukuru. Puto 5 minūtes, līdz masa kļuvusi gaiša un gaisīga.
Ūdens peldē izkausē šokolādi. Ļauj tai brītiņu padzist, tad pievieno olu masai un puto vēl 2 minūtes.
Citā bļodā saputo atdzesēto krējumu stingrās putās. Maigi iecilā šokolādes masā, līdz muss ir viendabīgs.
Liek ledusskapī sacietēt.
Kafijas dzirnaviņās vai blenderī liek pumpurus un sāli. Blendē 1 minūti. Izsijā caur smalku sietu.
Musu liek pa trauciņiem, pārber ar pumpuru sāli un uzrīvē nedaudz šokolādes.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Skābmaizes maizes pudiņš ar viskija mērci
SĀĻĀ GALETE AR KARTUPEĻIEM UN BEKONU
CŪKGAĻAS PELMEŅI
Kanēļmaizītes
Komentāri: