Tropiskais čia sēklu pudiņš ar kokosriekstu jogurtu

Viegla
ilgāk par 2 h
6 personām

Sastāvdaļas

PUDIŅAM

  • 80 g Rapunzel čia sēklu
  • 1 gatavs mango vai 250 g mango biezeņa
  • 360 ml Biona bio kokosriekstu piena
  • 2 saldēti banāni
  • kļavu vai cukura sīrups

DEKORAM

  • ½ mango
  • 2 kivi
  • 2 zariņi piparmētras
  • sula un miziņas no ½ laima
  • 200 g kokosriekstu jogurta

Pagatavošana

6 porcijām

  1. Čia sēklas sajauc ar 150 ml kokosriekstu piena un atstāj 5 minūtes uzbriest.
  2. Mango, saldētos banānus un atlikušo kokosriekstu pienu sablendē. Samaisa ar čia sēklu masu.
  3. Gatavo pudiņu kārto trauciņos pamīšus ar kokosriekstu jogurtu un augļiem.
  4. Atdzesē ledusskapī uz vismaz 1 stundu vai, vislabāk, uz nakti.

Komentāri: