Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Trīs latviskas brusketas
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
Pirmā brusketa
1 kūpināts vistas šķiņķītis ( 150 g)
1 brī siera gabaliņš ( 120 g)
30 g rukolas
2 ēdamkarotes aveņu ievārījuma
½ citrons
Otrā brusketa
Mocarelas siers
1 bumbieris
2 ēdamkarotes pesto
Trešā brusketa
150 g laša filejas
Saišķītis diļļu
Mocarellas siers
1 neliels čili papariņš
Pagatavošana
1.brusketas pagatavošana
Uz bagetes liek šķēlēs sagrieztu sieru un saplucinātu šķiņķi.
Cep 4 minūtes, kamēr siers izkusis.
Izņem no krāsns un pāri kārto aveņu ievārijumu un rukolu. Pārslaka ar citrona sulu.
2. brusketas pagatavošana
Uz maizītēm liek šķēlītēs sagriezu mocarellas sieru un tik pat plānās šķēlītes sagrieztu bumbieri. Un nedaudz pesto.
Cep, kamēr siers izkusis. Bumbieri ar pesto var siermaizītēm virsū likt arī svaigu.
3. brusketas pagatavošana
Čili smalki sakapā, lasi sagriež plānās šķēlītēs, sieru tāpat. Uz maizītēm kārto lasi, čili un sieru.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Izprovējām! Ļoti gardas! Labprāt apēda arī tie, kas sākumā uz šīm garšas kombinācijām skatījās skeptiski 🙂
“Latviskas brusketas” ar brī, mocarellu, čilli un pesto? Nopietni?