Monta ir pārliecināta vegāne, kas skaidri apzinās – mes esam tas, ko mēs ēdam. Savā jaunībā viņa jau ir paspējusi pastrādāt pie Mārtiņa Rītiņa un Raw Garden. Pašlaik Monta studē uzturzinātni un mācās katru dienu kā ar ēdiena palīdzību ne tikai sev nekaitēt, bet dziedēt un palīdzēt savam ķermenim.
Tomātu tartars
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
3–4 gatavi sarkanie tomāti
2 saulē kaltēti tomāti
6–8 svaigas sarkanā bazilika lapiņas
4–6 lielie kaperi
1 neliels sarkanais sīpols
čabatas maize
2 tējkarotes Extra virgin olīveļļas
sāls, pipari
1 tējkarote balzametiķa
Pagatavošana
Gatavajiem tomātiem novelk miziņu, pārgriež 4 daļās un izņem sēklu daļu.
Tomātu “filejas” sagriež smalkos kubiņos.
Sīpolu un saulē kaltētos tomātus ļoti smalki sakapā un pievieno sasmalcinātajiem tomātiem.
Pievieno eļļu, balzametiķi, sāli, piparus un sakapātas bazilika lapiņas. Visu labi samaisa.
Pasniedzot tartaru, viegli apslaka vēl ar nedaudz olīveļļu un balzametiķi, pievieno uz pusēm pārgrieztus kaperus un apgrauzdētu čabatas maizi.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: