Tofu, citronu sulu, ķiploku, ķiploku pulveri, sāli, kokosriekstu eļļu, rapšu eļļu un 50 ml ūdens sablendē virtuves kombainā vai blenderī līdz vienmērīgai, krēmīgai masai. Pēc vajadzības pievieno atlikušo ūdeni (jāņem vērā, ka, krēmsieram stāvot ledusskapī, tas sabiezēs kokosriekstu eļļas dēļ).
Gatavam krēmsieram pievieno sasmalcinātus zaļumus. To var uzglabāt ledusskapī līdz 3 dienām.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: