Tofu un zaļumu krēmsiers

Viegla
līdz 30 min
1 personām

Sastāvdaļas

  • 300 g cietā tofu (firm tofu)
  • sula no ½ citrona
  • 1 daiviņa ķiploka
  • ½ tējkarotes ķiploku pulvera
  • 1 tējkarote sāls
  • 100 g kokosriekstu eļļas
  • 60 g rapšu eļļas
  • 100 ml ūdens
  • maza buntīte diļļu
  • maza buntīte sīpolloku

Pagatavošana

  1. Tofu, citronu sulu, ķiploku, ķiploku pulveri, sāli, kokosriekstu eļļu, rapšu eļļu un 50 ml ūdens sablendē virtuves kombainā vai blenderī līdz vienmērīgai, krēmīgai masai. Pēc vajadzības pievieno atlikušo ūdeni (jāņem vērā, ka, krēmsieram stāvot ledusskapī, tas sabiezēs kokosriekstu eļļas dēļ).
  2. Gatavam krēmsieram pievieno sasmalcinātus zaļumus. To var uzglabāt ledusskapī līdz 3 dienām.

Komentāri: