fbpx

Tofu skrambls ar načo čipsiem un ķiploku majonēzi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 1 liels sarkanais sīpols
  • 1 liela sarkanā paprika
  • 300 g cietā tofu (2 Sojalita tofu paciņas)
  • 5 ēdamkarotes sojas mērces
  • 5 ēdamkarotes rauga pārslu
  • sula no ½ laima
  • 100 g načo čipsu
  • 1 marinēts halapenjo pipars (pēc izvēles)
  • 1 maza buntīte kinzas (pēc izvēles)
  • melnie pipari, olīveļļa

ĶIPLOKU MAJONĒZEI

  • 150 ml sojas majonēzes (½ Sojalita burciņas)
  • 1 liela daiviņa ķiploka

Pagatavošana

  1. Sagriež sīpolu un papriku smalkos kubiņos un noliek malā.
  2. Liek pannu karsēties uz lielas uguns. Pa to laiku sadrupina ar rokām tofu mazos nevienmērīgos gabalos.
  3. Ielej pannā nedaudz olīveļļas un liek iekšā tofu. Cep, ik pa laikam apmaisot, līdz tofu vietām paliek zeltaini brūns.
  4. Pievieno sojas mērci, rauga pārslas, sīpolus un papriku. Visu kārtīgi samaisa un cep 3–5 minūtes.
  5. Iespiež laima sulu, pieber melnos piparus, kārtīgi samaisa un pagaršo. Pievieno vēl sojas mērci, laima sulu vai melnos piparus, ja nepieciešams. Ņem nost no uguns.
  6. Pārliek majonēzi trauciņā, ierīvē vai caur spiedi izspiež tajā ķiploku un samaisa.
  7. Liek tofu šķīvjos, sasprauž tajā načo čipsus, apber ar halapenjo, kinzu un pārlej ar ķiploku majonēzi.

Komentāri:

Jūsu komentārs: