pasniegšanai – maize, zaļumi, tomāti vai citi dārzeņi
Pagatavošana
Sāk ar ūdens izspiešanu no tofu. Tofu izņem no iepakojuma un ietin virtuves dvielī. Uz tofu liek kādu smagu slogu, piemēram, grāmatas vai smagu katlu. Atstāj uz 20 minūtēm, lai no tofu tiktu izspiests ūdens.
Pannā sakarsē nedaudz eļļas. Sīpolu sakapā, papriku sagriež un cep pannā apmēram 7 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
Tofu sadrupina un pievieno pannā. Pacep vēl apmēram 5 minūtes, tad pievieno garšvielas un cep vēl 1 minūti. Beigās pievieno spinātus un sāli, samaisa un pacep, līdz spināti ir sarukuši.
Pasniedz uz maizītes vai kopā ar dārzeņiem un avokado.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: