Ziemassvētki vairs nav aiz kalniem, un idejas deviņiem svētku ēdieniem ir aktuālas jau šobrīd. Šis, pēc “Gatavo 3” Lindas receptes pagatavotais tītara cepetis ar mandarīnu marinādi, būs lielisks un oriģināls svētku galda papildinājums.
Ideāls papildinājums šim Ziemassvētku cepetim būs saldo kartupeļu un burkānu biezenis. Saldais kartupelis un burkāni ir ļoti laba kombinācija, jo abi dārzeņi sader gan pēc garšas, gan krāsas.
Garšīgs triks vēl gardākam biezenim – pievienojiet biezenim brūninātu sviestu. Lai to pagatavotu, šoreiz nepieciešami aptuveni 50 grami sviesta, ko liekam katliņā un lēni karsējam. Ļaujam sviestam nesteidzīgi izkarsēties un karamelizēties, kļūstot brūnākam.
Komentāri: