Vistas filejas apcep no abām pusēm brūnas, pievieno garšvielu maisījumu un 2 glāzes ūdens. Samazina liesmu un turpina sautēt 45 minūtes, kamēr šķidrums samazinājies uz pusi.
Gaļu noņem no plīts, izņem no mērces un ar divām dakšiņām vai mikseri saplūkā smalkās strēmelītēs. Visu liek atpakaļ mērcē un kārtīgi samaisa kopā.
Sieru sarīvē uz rupjās rīves, dārzeņus sagriež mazos kubiņos.
Uz uzsildītām tortiljām liek nedaudz salātlapu, kārtīgu karoti ar gaļu, sagrieztus dārzeņus pēc izvēles. Visu bagātīgi pārber ar sieru.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: