Ernests ir raidījuma ”Visi Pie Galda!” personība, aizrautīgs kulinārs, kam patīk eksperimentēt virtuvē un izmēģināt pasaules garšas. Aizrautīgs, entuziastisks un viennozīmīgi radošs cilvēks.
Tagliatelle pasta ar sparģeļiem kokosriekstu mērcē
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
150 g sparģeļu
200 g tagliatelle pastas
3 daiviņas ķiploku
1 čili pipars
25 g sviesta
100 ml kokosriekstu piena
50 g Parmas siera
1 tējkarote citronu sulas
1 ēdamkarote citrona miziņu
olīveļļa cepšanai
sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
Sparģeļiem atdala cieto kātiņa daļu, mīksto daļu sagriež nelielos gabaliņos. Uzkarsētā liela izmēra pannā ielej nedaudz olīveļļas un viegli apcep sakapātus ķiplokus un čili. Pēc neilga laika pievieno sparģeļus, sāli un piparus, un visu apcep.
Atsevišķā katlā labi sālītā ūdenī, pievienojot nedaudz olīveļļas, novāra pastu. Kad pasta ir gatava, to no katla pārceļ pannā pie ceptajiem dārzeņiem, visu kārtīgi samaisa. Pannai nogriež mazu uguni un pievieno kokosriekstu pienu, sviestu, citronu sulu citrona miziņu. Visu kārtīgi samaisa, un ļauj mērcei nedaudz sabiezēt.
Pasniedz bļodiņā ar rīvētu Parmas sieru, svaigām bazilika lapiņām un citrona miziņu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: