Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
SVIESTĀ CEPTAS TĪĢERGARNELES
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sastāvdaļas
4 karaliskās tīģergarneles
3 ēdamkarotes sviesta
1 daiviņa ķiploka, smalki sakapāta
bunte pētersīļu, smalki sakapātu
sāls
svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
Uz vidēji augstas uguns panna uzkarsē sviestu. Pievieno sakāptos ķiplokus un pakarsē ~ 30 sekundes, lai sviests uzņem ķiploka garšas. Pannā liek garneles un karsē, ik pa laikam apmetot otrādi, lai visas noklāj sviests.
Kad garneles sāk viscaur uzkarst, ik pa laikam pieliek klāt vēl nedaudz sviesta un ieber sauju kapātu pētersīļu.
Komentāri: