SVIESTĀ CEPTAS TĪĢERGARNELES

Viegla
līdz 30 min
1 personām

Sastāvdaļas

  • 4 karaliskās tīģergarneles
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 1 daiviņa ķiploka, smalki sakapāta
  • bunte pētersīļu, smalki sakapātu
  • sāls
  • svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Uz vidēji augstas uguns panna uzkarsē sviestu. Pievieno sakāptos ķiplokus un pakarsē ~ 30 sekundes, lai sviests uzņem ķiploka garšas. Pannā liek garneles un karsē, ik pa laikam apmetot otrādi, lai visas noklāj sviests.
  2. Kad garneles sāk viscaur uzkarst, ik pa laikam pieliek klāt vēl nedaudz sviesta un ieber sauju kapātu pētersīļu.
  3. Servē siltas ar pētersīļu un sviesta mērci.