Šie vienkārši pagatavojamie laša plācenīši ir viens no maniem mīļākajiem ēdieniem, un arī ciemiņi tos vienmēr novērtē atzinīgi. Tie ir gana sātīgi un kārtīgi apmierinās vēlmi pēc restorāna cienīga komforta ēdiena, turklāt tos var pagatavot pāris minūtēs. Noteikti iesaku baudīt kopā ar diļļu mērci un piedevas pēc izvēles, lai maltīti padarītu vēl sabalansētāku.
Plācenīšiem:
400 g laša filejas bez ādas un asakām
60 g sarīvēta siera
1 tējkarote citronpiparu
1 sauja sakapātu diļļu
2 olas
Šķipsniņa sāls
1 ēdamkarote grieķu jogurta
80 g rīvmaizes
Mērcei:
120 ml krējuma
2 ēdamkarotes sakapātu diļļu
1 tējkarote Dižonas sinepju
1 ēdamkarote majonēzes ar samazinātu tauku saturu
sāls, maltie pipari pēc garšas
Komentāri: