Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Visi Pie galda!
Autors:
Renārs Purmalis
SVAIGU KOLRĀBJU SALĀTI AR GRAUDU SINEPJU UN MEDUS MĒRCI
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
2 kolrābji
2 ēdamkarotes graudu sinepju
60 g mājās gatavotas majonēzes
2 ēdamkarotes medus
1 garais gurķis
zirņu dīgsti
pīles fileja
Pagatavošana
Apcep uz pannas pīles fileju, tad to liek līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā krāsnī uz 7 minūtēm. Pēc tam atstāj uz dēlīša “atpūsties”.
Sagriež kolrābjus un gurķi salmiņos.
Pagatavo mērci, majonēzi samaisot ar medu un sinepēm.
Mērcē iemaisa kolrābjus, gurķus un dīgstus. Blakus vai uz salātiem liek plāni sagrieztu pīles fileju.
Jūs varētu interesēt
CEPELINAI jeb cepelīni
Pasta a la norma
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: