SVAIGU KOLRĀBJU SALĀTI AR GRAUDU SINEPJU UN MEDUS MĒRCI

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 2 kolrābji
  • 2 ēdamkarotes graudu sinepju
  • 60 g mājās gatavotas majonēzes
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 1 garais gurķis
  • zirņu dīgsti
  • pīles fileja

Pagatavošana

  1. Apcep uz pannas pīles fileju, tad to liek līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā krāsnī uz 7 minūtēm. Pēc tam atstāj uz dēlīša “atpūsties”.
  2. Sagriež kolrābjus un gurķi salmiņos.
  3. Pagatavo mērci, majonēzi samaisot ar medu un sinepēm.
  4. Mērcē iemaisa kolrābjus, gurķus un dīgstus. Blakus vai uz salātiem liek plāni sagrieztu pīles fileju.