Svaigie pavasara rullīši ar zīda tofu

Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

8 rīspapīra loksnes

200 g zīda tofu

2 avokado

1 gurķis

100 g stikla nūdeļu

 

MĒRCEI

50 ml Koskenkorva Passionfruit liķiera

50 ml sojas mērces

20 ml rīsu etiķa

20 ml sezama eļļas

Pagatavošana

  1. Stikla nūdeles aplej ar karstu ūdeni, pēc 10 minūtēm nokāš un noskalo ar aukstu ūdeni.
  2. Tofu un dārzeņus sagriež plānās šķēlēs vai lentēs.
  3. Sagatavo trauku ar ūdeni.
  4. Katru rīspapīra loksni iemērc ūdenī un liek uz tīra virtuves dēlīša, uz tās kārto tofu, nūdeles un dārzeņus, aizrullē ciet. Tā atkārto, līdz visas loksnes un pildījums iztērēts.
  5. Nelielā trauciņā sajauc mērces sastāvdaļas.
  6. Pavasara rullīšus pasniedz ar pārkaisītām sezama sēkliņām un marakujas mērci.