VISTAI
2 vistas filejas
100 ml apelsīnu sulas
1 čili pipars
1 ēdamkarote kukurūzas cietes
½ tējkarotes sāls
2 tējkarotes medus
2 ēdamkarotes sojas mērces
eļļa cepšanai
VRAPAM
150 g violeto kāpostu
4 nelieli gurķīši
2 burkāni
6 lociņi
8 vrapu plāksnes
1. Vistu sagriež strēmelēs.
2. Gaļu apsāla, apber ar cieti un sajauc tā, lai tā vienmērīgi apklāj visus vistas gabaliņus.
3. Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas gabaliņus, līdz tie ir zeltaini. Tiem pievieno arī smalki sakapātus čili gabaliņus.
4. Pievieno sulu no 2 apelsīniem, sojas mērci, medu un mazliet sāls. Visu karsē, līdz izveidojusies lipīga mērce ap vistu. Noņem no uguns un atliek malā.
5. Burkānus un gurķus nomizo un sagriež smalkās standziņās. Violeto kāpostu sasmalcina garenās šķēlēs.
6. Tuvāk pie vrapa malas pret centru izkārto dārzeņus, vistu un lociņus. Pārloka tuvāk esošo malu, lai nosegtu pildījumu, pieloka arī sānu malas un aizrullē līdz galam.
Šo recepti jau taisīju vairākkārt un ieteicu arī ģimenei un draugiem, kuri arī gatavojuši jau nevienu reizi vien, super!
Vistiņa labi arī saiet kopā vienkārši ar rīsiem, kā pamatēdiens.
Cik forši, priecājamies par šādām atsauksmēm! Lai garšīgi jūsmājās! 🙂