Pannā ber nevārītus griķus, pieliek lielos gabalos sagrieztus dārzeņus un uzlej 100 ml ūdens. Visu liek tvaicēties 100 ℃ temperatūrā maksimālajā tvaika režīmā uz 30 minūtēm. Pēc tam krāsni iestata uz 230 ℃ temperatūru grila režīmā, un 5–10 minūtes zivi un dārzeņus apcep.
Tvaicēts ēdiens saglabā savu garšu un smaržu, tāpēc šajā receptē garšvielu nav, jo paši produkti kvalitatīvi. Beigās tikai nedaudz var uzkaisīt sāli un piparus, ja ir vēlēšanās.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: