Katlā uzkarsē olīveļļu un apcep smalki sagrieztu sīpolu, selerijas kātus un burkānus. Pievieno timiāna lapiņas. Visu apcep viegli zeltainu.
Pievieno tomātus savā sulā un sautē apmēram 10 minūtes. Tad pievieno dārzeņu buljonu, uzvāra.
Pievieno pupiņas, smalki sagrieztus marinētos gurķīšus un olīvas. Smalki sagriež vegānisko desu, apcep viegli zeltainu un pievieno zupai. Vāra apmēram 5 minūtes, beigās pievieno citronu sulu un brūno cukuru.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Pamēģināju Jūsu recepti. Kaut kas nav kārtībā ar garšvielu daudzumu. Saregulēju ar pipariem un gurķu sālījumu.