Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Šokolādes zemesriekstu sviests
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Našķi ne vienmēr jāpērk veikalā, tos pavisam vienkārši var pagatvot arī pats. Cik gards gan ir pašu gatavots šokolādes zemesriekstu sviests! #piegalda
Sastāvdaļas
250 g zemesriekstu
20 g pūdercukura
40 g kakao
šķipsna sāls
30 g kokosriekstu eļļas
Pagatavošana
Zemesriekstus izklāj uz cepamās pannas, kas noklāta ar cepamo papīru. Apgrauzdē iepriekš līdz 180 °C temperatūrai uzkarsētā cepeškrāsnī, līdz rieksti ir zeltaini brūni.
Atdzesē, liek blenderī un samaļ viendabīgā un krēmīgā masā.
Pievieno pūdercukuru, kakao, sāli un izkausētu kokosriekstu eļļu, un visu sablendē. Ziež uz maizes šķēles un notiesā!
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: