Cepumus sadrupina. Tumšo šokolādi sakapā smalkos gabaliņos un liek bļodā.
Katliņā ielej saldo krējumu, tam pievieno cukuru. Cukura daudzums atkarīgs no tumšās šokolādes rūgtuma. Saldo krējumu karsē līdz pirmajiem burbulīšiem.
Saldo krējumu lej virsū šokolādei bļodā, to pārklāj ar pārtikas plēvi, ļauj tai izkust un neaiztiek apmēram 1–2 minūtes. Ņem nost plēvi un sāk maisīt, līdz iegūta viendabīga masa.
Atliek apmēram 50 g šokolādes masas citā bļodiņā. Pārējai šokolādei pievieno cepumus un iemaisa tos. Šokolādes cepumu masu liek sagatavotā pannā, maigi piespiež, pa virsu lej atliktos 50 g šokolādes masas, nolīdzinot kūku. Liek ledusskapī uz vismaz 3 stundām.
Dekorē ar “Segla” cepumi un sāļie zemesrieksti piena šokolādē.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: