Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Laura Dravniece
Šokolādes trifeles ar mandeļu sviestu
Viegla
līdz 2 h
15 personām
Sastāvdaļas
110 g tumšās šokolādes
65 g
Rapunzel
bio mandeļu sviesta
40 g kļavu sīrupa
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
šķipsniņa sāls
100 g kokosriekstu krēma (virsējā krēma kārta no ledusskapī noturētas kokosriekstu piena bundžiņas)
APVIĻĀŠANAI
50 g grauzdētu, sasmalcinātu riekstu
2 ēdamkarotes kakao pulvera
Pagatavošana
Bļodā virs katliņa ar uzvārītu ūdeni izkausē šokolādi.
Izkausētajā šokolādē iemaisa mandeļu sviestu, kļavu sīrupu, vaniļas ekstraktu un šķipsniņu sāls.
Pievieno kokosriekstu krēmu un maisa, līdz veidojas vienmērīga masa.
Gatavo šokolādes masu liek ledusskapī uz vismaz 2 stundām, ideāli – uz nakti atdzesēties un sastingt.
No atdzesētās masa veido trifeles. Visvieglāk tās savelt ar gumijas cimdiņiem, tas jādara veikli, lai masa rokās nekustu.
Gatavās bumbiņas apviļā sasmalcinātos riekstos vai kakao pulverī un liek atpakaļ ledusskapī atdzesēties.
Jūs varētu interesēt
Mākoņmaize
Riekstu un žāvētu augļu batoniņi
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: