Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Katliņā ber kakao, pievieno olu, sviestu, cukuru un šokolādi, un visu silda uz mazas uguns. Vienlaikus maisa ar putojamo slotiņu, lai ola iemaisās un nepiedeg. Kad cukurs, sviests un šokolāde izkusuši un masa kļuvusi viendabīga, to lej pāri cepumiem. Visu rūpīgi samaisa, un ļauj mazliet pastāvēt.
Sagatavo pārtikas plēvi. Noklāj to uz tīras virsmas 2 kārtās. Pa virsu liek šokolādes masu, un ar plēves palīdzību aizrullē to stingri ciet, lai izveidotu desas formu.
Šokolādes desu liek ledusskapī, vēlams, uz nakti nostāvēties.
Komentāri: