Šokolādes pudiņš

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 100 g šokolādes (pēc izvēles)
  • 20 g Dr. Oetker kukurūzas cietes
  • 50 g cukura
  • 15 g kakao
  • šķipsna sāls
  • 500 g piena
  • 100 g saldā krējuma
  • ogas dekorēšanai

Pagatavošana

  1. Katliņā sajauc sausās sastāvdaļas – kakao, cukuru, sāli un kukurūzas cieti. Samaisa un pievieno pienu.
  2. Silda uz vidējas uguns, līdz krēms sabiezējis. Pievieno šokolādi un ļauj tai izkust.
  3. Pudiņa masu liek sagatavotos trauciņos. Liek atdzesēties ledusskapī uz pāris stundām vai nakti.
  4. Pirms pasniegšanas saputo saldo krējumu, ar ko noklāj pudiņu, un dekorē svaigām ogām.

Komentāri: