Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Šokolādes pudiņš
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
100 g šokolādes (pēc izvēles)
20 g Dr. Oetker kukurūzas cietes
50 g cukura
15 g kakao
šķipsna sāls
500 g piena
100 g saldā krējuma
ogas dekorēšanai
Pagatavošana
Katliņā sajauc sausās sastāvdaļas – kakao, cukuru, sāli un kukurūzas cieti. Samaisa un pievieno pienu.
Silda uz vidējas uguns, līdz krēms sabiezējis. Pievieno šokolādi un ļauj tai izkust.
Pudiņa masu liek sagatavotos trauciņos. Liek atdzesēties ledusskapī uz pāris stundām vai nakti.
Pirms pasniegšanas saputo saldo krējumu, ar ko noklāj pudiņu, un dekorē svaigām ogām.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Nav labs gandrīz izvēmos pēc trešās karotes