Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Šokolādes muss ar jāņogām
Viegla
ilgāk par 2 h
4 personām
Sastāvdaļas
1 iepakojums
Dr. Oetker
šokolādes musa maisījuma
150 ml auksta piena
jāņogas
Pagatavošana
Traukā ar augstām malām ielej pienu un pievieno paciņas saturu.
Puto ar mikseri, izmantojot maksimālo ātrumu, apmēram 3 minūtes.
Pagatavoto masu lej sagatavotos trauciņos.
Liek ledusskapī atdzesēties uz vismaz 2 stundām, kamēr sastingst.
Dekorē ar svaigām jāņogām.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Pavlovas
Crēme brulēe ar karamelizētām plūmēm
Tofu “steiks” zemesriekstu sviesta marinādē
Dāņu kanēļmaizītes ar krēmsiera glazūru
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: