Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Šokolādes mafini ar šokolādes krēmu
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
MAFINIEM
Dr. Oetker šokolādes mafinu maisījums
2 olas
100 g eļļas
100 g ūdens
KRĒMAM
200 g tumšās šokolādes
200 g saldā krējuma
1 apelsīna miziņa
Pagatavošana
Mafinus pagatavo pēc norādēm uz iepakojuma. Izcep tos un atdzesē.
Pagatavo krēmu. Katliņā lej saldo krējumu, pievieno tam smalki sarīvētu apelsīna miziņu. Silda krējumu uz mazas liesmiņas, līdz tas sāk mazliet burbuļot.
Pārlej to bļodā un pievieno sakapātu šokolādi. Visu samaisa ar putojamo slotiņu, un, ja krēms ir par šķidru, tad ieliek to saldētavā uz 5 minūtēm.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: