Sviestu sajauc ar 60 g pūdercukura, kakao pulveri, olu un kviešu miltiem. Visu samīca viendabīgā mīklā un atstāj uz 30 minūtēm atpūsties.
Pagatavo krēmsieru. Ļoti smalki sakapā piparmētras, iejauc kopā ar krēmsieru un pievieno atlikušos 60 g pūdercukura. Krēmsieru ar mikseri uzkuļ, lai tas būtu vienmērīgs.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai, sadala mīklu nelielās bumbiņās, kuras uz paplātes ar roku piespiež, un cep 15–20 minūtes.
Kad cepumi atdzisuši, caur konditorejas maisu pa virsu cepumiem liek krēmu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: