Šokolādes cepumi ar piparmētru krēmsieru

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
6 personām

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta istabas temperatūrā
  • 120 g pūdercukura
  • 1 ēdamkarote kakao pulvera
  • 1 ola
  • 180 g kviešu miltu
  • 200 g krēmsiera
  • 30 g svaigu piparmētru lapu

Pagatavošana

  1. Sviestu sajauc ar 60 g pūdercukura, kakao pulveri, olu un kviešu miltiem. Visu samīca viendabīgā mīklā un atstāj uz 30 minūtēm atpūsties.
  2. Pagatavo krēmsieru. Ļoti smalki sakapā piparmētras, iejauc kopā ar krēmsieru un pievieno atlikušos 60 g pūdercukura. Krēmsieru ar mikseri uzkuļ, lai tas būtu vienmērīgs.
  3. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai, sadala mīklu nelielās bumbiņās, kuras uz paplātes ar roku piespiež, un cep 15–20 minūtes.
  4. Kad cepumi atdzisuši, caur konditorejas maisu pa virsu cepumiem liek krēmu.