Inga Kalniņa ir divu blogu autore (“Le Petit Pot” un “UrbanicOrganic”) un mamma divām jaukām meitenēm – Grētai Teodorai un Florencei Rozei, kas iedvesmoja Ingu sarakstīt savu pirmo grāmatu “Pilnām Mutēm” un izveidot pirmo pavārburtnīcu bērniem latviešu valodā.
Smūtijs ar gurķi un mango
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
3 lieli gurķi
3 mango
sula no 1 laima
sula no 1 citrona
sauja bazilika
agaves vai dateļu sīrups
Pagatavošana
Mango nomizo un sagriež gabaliņos. Gurķus nomizo, pārgriež un izņem sēklas. Visu liek blenderī un sablendē. Pamazām pievieno citronu un laima sulu, kā arī baziliku, ik pa laikam pagaršojot smūtiju.
Ja mango nav īpaši salds, pievieno dateļu vai agaves sīrupu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: