Ciedru riekstus apbrūnina uz sausas, karstas pannas, noliek malā.
Apcep bekonu. Cep tik ilgi, līdz tauki iztecējuši un gaļa ir zeltaina un kraukšķīga. Tad bekonu noņem no pannas un noliek malā.
Uz pannas, kur cepās bekons, tajos pašos taukos apcep smalki sakapātu šalotes sīpolu un brokoļa ziedkopiņas. Cep dažas minūtes, pievienojot sāli, bekonu, sakapātas dateles un ciedru riekstus. Visu apmaisa, un gatavs!
Ja ir vēlēšanās, pirms pasniegšanas visu var pārbērt ar smalki sarīvētu cieto sieru.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: