Sīpolu, ķiplokus, čili un ingveru sakapā un apcep sakarsētā eļļā apmēram 7 minūtes. Tad pievieno garšvielas un pacep visu vēl 1 minūti.
Ķirbi nomizo, sagriež nelielos kubiņos, pievieno pannā kopā ar noskalotiem šķeltajiem zirņiem, kokosriekstu pienu un buljonu. Sautē uz nelielas uguns 40 minūtes, līdz zirņi ir mīksti.
Beigās pievieno laima sulu un sāli. Dālu pasniedz ar vārītiem brūnajiem rīsiem, svaigu koriandru un karoti bezpiedevu jogurta.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: