Samaisa krēmsieru un pusi no laima sulas ar iebiezināto pienu.
Filo mīklu izklāj uz virsmas, ieliek nepilnu ēdamkaroti ar siera kūkas masu un uzmanīgi aiztin rullīti. Lai aizlocījuma vietas turētos ciet, tās var “aizlīmēt” ar pāris pilieniem ūdens.
Rullīti cep līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā eļļā apmēram 20–30 sekundes, ik pa laikam apgrozot, līdz rullītis ir brūns.
Svaigās zemes sakapā, pieber cukuru un pielej vai iespiežu sulu no otras puses laima.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: