Pagatavo karamelizētu bekonu. Karstā pannā liek bekona šķēles un apcep no abām pusēm zeltaini brūnas. Pievieno brūno cukuru un 1 ēdamkaroti iecienītākās asās mērces. Kad cukurs izkusis, bekona šķēles vairākas reizes apgriež, lai pēc iespējas vienmērīgāk tās noklātu ar cukura un asās mērces karameli.
Visas maizes šķēles iesmērē ar sviestu no abām pusēm. Pannā uz vidēji karstas uguns liek divas šķēles. Kad tās kļuvušas viegli zeltaini brūnas, vienu šķēli apgriež un uz zeltainās puses kārto sesto daļu sarīvētu visu sieru maisījumu, trīs bekona šķēles un sesto daļu sarīvētā siera maisījumu, pārklāj ar otru šķēli ar zeltaino pusi uz iekšpusi. Karstumu nogriež uz ¼, un maizīti ik pa laikam apgriež, lai siers izkustu vienmērīgi. Cepšanas procesā katru pusi vajag iesmērēt papildus vienu reizi ar sviestu. Pārējām maizītēm procesu atkārto.
Pagatavo salātus. Bļodā sajauc spinātu lapas, uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātus, laima sulu, pievieno sāli pēc garšas.
Pasniedzot uz katras maizītes kārto vienu vēršaci.
Komentāri: