Sendvičs ar kazas sieru un zemeņu zapti

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums “Hanzas maiznīcas” plēšamriku
  • 4 ēdamkarotes zemeņu ievārījuma
  • 20 g spinātu
  • 2 bumbieri
  • kazas siera

Pagatavošana

  1. Plēšamriku augšpusi atdala no apakšpuses.
  2. Maizes iekšējā jeb mīkstajā daļā iesmērē zemeņu ievārījumu.
  3. Riku apakšējai daļai pa virsu kārto plānās šķēlēs sagrieztu bumbieru.
  4. Pa virsu liek kazas siera šķēli, pāris spinātu lapu un mīksto kazas sieru.
  5. Pāri kārto plānās šķēlēs sagrieztu bumbieru.
  6. Sagatavotajām maizītēm pāri liek otru maizes pusīti, kas iepriekš apsmērēta ar ievārījumu.
  7. Maizi sagriež četros gabaliņos.