Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Sendvičs ar kazas sieru un zemeņu zapti
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
1 iepakojums “Hanzas maiznīcas” plēšamriku
4 ēdamkarotes zemeņu ievārījuma
20 g spinātu
2 bumbieri
kazas siera
Pagatavošana
Plēšamriku augšpusi atdala no apakšpuses.
Maizes iekšējā jeb mīkstajā daļā iesmērē zemeņu ievārījumu.
Riku apakšējai daļai pa virsu kārto plānās šķēlēs sagrieztu bumbieru.
Pa virsu liek kazas siera šķēli, pāris spinātu lapu un mīksto kazas sieru.
Pāri kārto plānās šķēlēs sagrieztu bumbieru.
Sagatavotajām maizītēm pāri liek otru maizes pusīti, kas iepriekš apsmērēta ar ievārījumu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: