Banānu minipankūkas ar šokolādes mērci

Viegla
līdz 1 h
1 personām

Sastāvdaļas

200 g kviešu miltu + mazliet apviļāšanai

1 tējkarote cepamā pulvera

1 ēdamkarote sodas

1 ēdamkarote kanēļa

šķipsna sāls

230 ml auzu dzēriena

4 vidēji gatavi banāni

eļļa cepšanai

ievārījums, svaigas ogas vai augļi

pūdercukurs

Pagatavošana

  1. Miltus izsijā, samaisa ar pārējām sausajām sastāvdaļām, iemaisa auzu dzērienu.
  2. Banānus sagriež 1 cm biezās šķēlītēs, apviļā miltos, tad liek mīklā. Cep karstā pannā ar eļļu no abām pusēm, līdz šķēlītes ir zeltainas.
  3. Pasniedz ar pūdercukuru, ievārījumu vai augļiem.