Salātus sagriež. Dārzeņus noskalo un sagriež nelielos gabaliņos. Zaļumus noskalo un sagriež.
Sagriež strēmelītēs vistas filejas. Uzkarsē pannā eļļu un liek cepties filejas strēmelītes. Uzkaisa pāris šķipsniņu citronpiparu, sāli un cep, kamēr gaļa kļūst zeltaini brūna.
Sagriež vai pērk gatavu strēmelēs sagrieztu bekonu, apcep brūnas šķēlītes.
Sagriež vārītas olas (šķēlītēs vai strēmelēs) un sarīvē sieru. Grauzdiņus var gatavot vai nopirkt gatavus. Ja gatavo mājās: baltmaizes šķēles sagriež kubiņos, nedaudz aprasina ar eļļu un apkaisa ar “Vegetu”. Sakarsētā cepeškrāsnī uz plāts apgrauzdē.
Kad visas salātu sastāvdaļas ir sagatavotas, kārto salātu porcijas uz šķīvjiem un tieši pirms pasniegšanas uzlej gatavu Cēzara mērci.
Komentāri: