Sīpolu, čili piparu, ingveru un ķiplokus sakapā. Cep tos sakarsētā pannā nelielā eļļas daudzumā apmēram 7 minūtes.
Saldo kartupeli nomizo, sagriež nelielos kubiņos un pievieno pannā kopā ar paprikas pulveri, kuminu, kurkumu un kanēli. Samaisa un pacep vēl 1 minūti, lai garšvielas kļūst aromātiskākas.
Pannā pievieno tomātu biezeni, samaisa un pamazām pievieno buljonu – sāk ar 200 ml un tad, kad šķidrums ir uzsūcies, pievieno vēl nedaudz buljona vai ūdens. Sautē visu apmēram 25 minūtes, līdz saldais kartupelis ir mīksts un sāk jukt laukā. Regulāri apmaisa un pievieno šķidrumu, kad liekas, ka sautējums ir par sausu.
Kad saldais kartupelis ir gatavs, sautējumā iemaisa zemesriekstu sviestu, citronu sulu, nedaudz sāli un sakapātu lapu kāpostu. Izmaisa, pasilda vēl pāris minūtes un pasniedz ar brūnajiem rīsiem un svaigiem zaļumiem, piemēram, koriandru.
Komentāri: