3 tējkarotes Rapunzel bio dzidrā dārzeņu buljona pulvera
800 ml ūdens
400 g Rapunzel bio sārto lēcu
300 g Cosmoveda bio kokosriekstu piena
1 ēdamkarote brūnā cukura
sula no ½ laima
1 ēdamkarote sojas mērces
2 saujas spinātu
Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 °C temperatūrai, un uz apmēram 15 minūtēm liek cepties uz pusēm pārgrieztu saldo kartupeli, līdz tas iekšpusē ir mīksts. Atdzesē un sagriež kubiņos.
Sakarsētā katlā ar olīveļļu apcep zeltainu sasmalcinātu sīpolu, cepšanas beigās pievieno sasmalcinātas selerijas, ingveru, ķiploku, čili un garšvielas. Visu viegli apcep, pievieno tomātus savā sulā un nedaudz pasautē.
Katlā pievieno 800 ml ūdens, dārzeņu buljona pulveri un sarkanās lēcas. Ļauj uzvārīties un turpina vārīt uz lēnas uguns apmēram 20 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz lēcas uzbriedušas.
Vārīšanās beigās pievieno kokosriekstu pienu, brūno cukuru, laima sulu, sojas mērci un sacepto saldo kartupeli.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: