“Labas garšas darbnīcu” saimniece ne tikai pazīst visu, kas aug Latvijas dabā, bet arī ir apguvusi dažādu kultūru virtuves un ēšanas paradumus un īpatnības. Līvas pētnieces gars izpaužas interesē par ķīmiju, kas palīdz viņai izprast ēst gatavošanas procesu dziļākā līmenī, kā arī viņas neremdināmajos labas garšas noslēpuma meklējumos. Viņa ļoti interesanti stāsta un rāda cilvēkiem, kā iemīlēt dārzeni, tādēļ bieži aicina uz nodarbībām savās garšu darbnīcās (vairāk www.garsasdarbnicas.lv) un nu Līvu redzēsiet arī raidījumā “Gatavo 3”.
Sālī cepti kartupeļi
Viegla
līdz 1 h
1 personām
Sastāvdaļas
4 lieli kartupeļi ‘Imanta’
0,5 kg sāls
1 olas baltums
Pagatavošana
Kartupeļus ar mizu labi nomazgā, nosusina, apmērcē olas baltumā un tad sālī, lai tas vienmērīgi aplīp visapkārt kartupelim.
Komentāri: