Oriģināla pieeja aukstās kafijas pagatavošanai – burtiski sasaldē savu iemīļoto kafiju ledus gabaliņos, aplej tos ar pienu un baudi saldētās kafijas atspirdzinājumu! Pamēģini šo recepti pats! #piegalda
Sastāvdaļas
2 ēdamkarotes Merrild šķīstošās kafijas
250 ml karsta ūdens
100 – 150 ml piena
1 tējkarote sīrupa (pēc izvēles – cukura, kļavu, agaves u.c.)
Pagatavošana
Uzbrūvē kafiju. Ērtā krūzē ar snīpīti ber šķīstošo kafiju, aplej ar karstu ūdeni un ļauj padzist.
Salej kafiju ledus formiņās un liek saldētavā uz 3–4 stundām.
Kad vēlas pagatavot ledus kafiju, glāzē lej tējkaroti sīrupa, liek sasalušās kafijas gabaliņus un visu pārlej ar pienu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: