Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
viesis
Salāti
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
3 vārītas olas
konservi – sardīnes vai makreles eļļā
vārīti mazie
baby
kartupelīši
rukola
romiešu salātu lapas
marinēti gurķīši
marinēta grilēta paprika
svaigs gurķis
svaigi tomāti
saldais krējums
dateļu balzametiķis no
Vom Fass
garšaugu ķiploku eļļa
sāls un Timutas pipari
Pagatavošana
Visas salātu sastāvdaļas izkārto šķīvī.
Pagatavo mērci. Ielej bļodiņā saldo krējumu, eļļu un dateļu balzametiķi, sāli un piparus. Ar kuļamo slotiņu kārtīgi sajauc, līdz mērcīte kļūst bieza. Tad lej pāri salātiem un servē.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Siera suflē
Sirloin steiks ar mini kukurūzu un garo kātu brokoļiem
Laša uzkodas
Hačapuri
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: