Salāti “Vasara ziemas viducī”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 30 min
6 personām

Sastāvdaļas

  • ~ 250 g salātu maisījuma, kur klāt ir rukola
  • ~ 200 g svaigu ogu –mellenes, avenes, zemenes, kazenes
  • ~ 200 g sarkano un dzelteno ķiršu tomātiņu
  • 2 x 125 g Kamambēras siera
  • 100 g ciedru riekstu

Mērcei

  • laba olīveļļa, balzametiķa krēms,
  • piparu maisījums, jūras sāls

Pagatavošana

  1. Šķīvī vispirms izkārto salātu lapas.
  2. Zemenes pārgriež uz pusēm. Pārējās ogas liek veselas.
  3. Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm un kārto virs salātiem.
  4. Kamambēras sieru sagriež uz pusēm, tad katru pusīti – šķēlītēs. Sadala porcijās un izkārto virs ogām un tomātiem.
  5. Sakuļ kopā visas mērces sastāvdaļas, un katrai porcijai uzlej vismaz 2 ēdamkarotes.

Komentāri:

Jūsu komentārs: