fbpx

Salāti ar pastu un sēnēm

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 1 h
1 personām

Sastāvdaļas

  • 60–80 g proteīna pastas Fusilli
  • 30–50 g sēņu
  • 100–200 g ķirbju
  • brokolis
  • spināti
  • ½ čili pipara bez sēkliņām
  • 1–2 tējkarotes sarīvēta ingvera
  • 1 tējkarote sezama eļļas (ja pieejama) vai olīveļļas
  • lociņi
  • sojas mērce (vēlams, tumšā)
  • 1–2 ēdamkarotes citronu sulas
  • sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Uzvāra ūdeni, pievieno sāli (1 tējkaroti uz 1 litru), un novāra pastu 14–16 minūtes.
  2. Sagriež sēnes, brokoli un ~ 1 cm gabaliņos ķirbi, notīra un šķēlītēs sagriež čili piparu, sarīvē ingveru un smalki sagriež lociņus.
  3. Uz plīts vidēji lielas uguns liek pannu un uzsilda olīveļļu. Liek tajā apcepties ķirbi, līdz tas kļūst mīksts. Noņem ķirbi, pievieno pannai sezama eļļu un liek apcepties ingveru, čili un ķiploku, pievieno sēnes un pēdējā minūtē pievieno sagrieztus brokoļus, lociņus un spinātus.
  4. Kad visas sastāvdaļas ir gatavas, sajauc tās kopā, pievienojot sāli, piparus un beigās uzspiežot citronu sulu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: