500 g vistas filejas
100 g kokosriekstu skaidiņu vai samaltu mandeļu
1 ola
eļļa cepšanai
70 g rukolas
10 saulē kaltēti tomāti
30 g fetas siera
10 vīnogas
30 ml olīveļļas
1 citroni
1 tējkarote cukura
½ tējkarotes kaltēta majorāna
1. Vistas filejas sagriež mazākos gabaliņos, apsāla un appiparo, tad panē olā un samaltās mandeļu skaidiņās. Cep no visām pusēm zeltainas nelielā eļļas daudzumā ~ 7 minūtes.
2. Pēc cepšanas vistas filejas kārto uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
3. Pagatavo mērci: sakuļ kopā majorānu, cukuru, olīveļļu, sulu no 1 citrona un miziņas no 1 citrona.
4. Traukā kārto rukolu, pāri tai sabirdina fetas sieru, uz pusēm sagrieztas vīnogas un saule kaltētus tomātus. Pievieno sacepto vistu. Pasniedz ar citronu mērcīti.
Komentāri: