Bietes var iegādāties vārītas vai arī pats tās izvārīt iepriekšējā dienā.
400 g vārītu biešu
2 ēdamkarotes balzametiķa krēma
1 ēdamkarote medus
100 g kazas siera
25 g valriekstu
25 g grauzdētu lazdu riekstu
160 g biešu lapu
125 g aveņu
80 g melleņu
80 g kazeņu
Pannu uzkarsē, liek kubiņos sagrieztas bietes. Pievieno balzametiķa krēmu un medu.
Bietes cep, līdz tās ir karamelizējušas un medus ar balzametiķa krēmu ir apcepies
apkārt bietēm.
2. Uz šķīvja liek biešu lapas, atdzesētas karamelizētās bietes, lazdu riekstus un
valriekstus. Pāri bietēm sadrupina kazas sieru, uzber avenes, mellenes un kazenes.
Komentāri: