Rupjmaize ar kazas sieru

Viegla
līdz 30 min
3 personām

Sastāvdaļas

  • 3 šķēles rupjmaizes
  • 175 g svaigā siera
  • 100 g kazas siera (vislabāk kūpināta)
  • 1 liels tomāts
  • 1 garais gurķis
  • 3 redīsi
  • ½ sarkanā sīpola
  • ½ buntes svaigu diļļu
  • ½ buntes svaigo zaļo loku
  • sviests
  • sāls
  • svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Bļodā sajauc svaigo sieru, kazas sieru, smalcinātas dilles un zaļos lociņus.
  2. Rupjmaizi pārsmērē ar sviestu, liek cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā un cep, līdz tā kļūst viegli kraukšķīga.
  3. Kad rupjmaize ir atdzisusi, to bagātīgi pārsmērē ar sagatavoto kazas krēmsieru un kārto šķēlēs sagrieztus tomātus, gurķus, redīsus un sarkano sīpolu.
  4. Pasniedz ar pārbērtām smalcinātām svaigām dillēm un sāli pēc garšas.