Virtuves kombainā vai ar rīvi sarīvē burkānu, baklažānu, Briseles kāpostus un papriku.
Smalki sagriež sīpolu.
Uzkarsē pannā eļļu, liek visu cepties un pievieno garšvielas.
Beigās pievieno sāli, piparus un ķiploku spiedē izspiestu ķiploka daiviņu.
Rīspapīru pamērcē aukstā ūdenī aptuveni 1 minūti, līdz tas kļūst mīksts.
Izmērcēto rīspapīru izklāj uz šķīvja vai galda, un rullē pavasara rullīšus: ņem pāris karotes dārzeņu, liek rīspapīra vidū, saloka maliņas un aizrullē ciet.
Kad rullīši gatavi, tos dekorē ar svaigiem lociņiem vai diedzētām sēklām.
Ja reāli skatamies, tad cik laika tas varētu prasīt cilvēkam, kas negatavo?:)
–
https://goo.gl/0UgvQE