Rudzu miltu braunijs ar brūklenēm

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
6 personām

Sastāvdaļas

  • 150 g sviesta
  • 280 g tumšās šokolādes
  • 30 g kakao
  • 200 g rudzu miltu
  • 4 olas
  • 250 g brūnā cukura
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls
  • 150 g brūkleņu

Pagatavošana

  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 °C temperatūrai. Kantainu cepamo formu izklāj ar cepamo papīru.
  2. Bļodā liek sviestu un šokolādi. Izkausē to virs karsta ūdens tvaikiem.
  3. Atsevišķā bļodā sajauc miltus, kakao, cukuru, cepamo pulveri un sāli.
  4. Izkausētajai šokolādei pievieno olas un miltu maisījumu. Visu rūpīgi samaisa.
  5. Pēdējo sastāvdaļu pievieno ogas, tās nedaudz iecilājot. Mīklu lej cepamajā formā, izlīdzina un cep krāsnī 30–35 minūtes.

Komentāri:

  • Līga says:

    Paldies Anna par supergardo šokobrauniju un brūklenes tam klāt šķiet pašā laikā, nākamais izmēģināšu ar dzērvenēm, lai niknāks skābums!

  • amliV says:

    Meklēju kā izmantot pilngraudu miltus, un nopriecājos par recepti. “Apgreidoju” to ņemot apālu kūkas silikona formu, iesmērēju apakšu ar kaukāza plūmīšu zapti, un izvēlējos saldētos ķiršus. ņam!

  • Elīna says:

    Gaidīju, ka sanāks garšīgs, bet izdevās SUPERgaršīgs (izmantoju dzērvenes)!! Paldies par recepti!

  • Lelde says:

    Šis ir dievigs braunijs! Es gan parasti cepu ar dzērvenēm! 🙂

  • zete says:

    Cik liela forma,luudzu?

Jūsu komentārs: