500 ml Isola Bio Indijas riekstu un kokosriekstu piena
4 ēdamkarotes kļavu sīrupa
1 mango
sula no ½ laima
Pagatavošana
Rīsus liek vārīties katliņā Indijas riekstu un kokosriekstu pienā. Kad šķidrums sāk vārīties, uguni nogriež uz mazāko un, ik pa laikam apmaisot, vāra 25–30 minūtes, līdz rīsi ir mīksti un pudiņam ir krēmīga konsistence.
Rīsiem pievieno kļavu sīrupu un samaisa.
Mango mīkstumu sablendē kopā ar laima sulu.
Trauciņā liek siltu rīsu pudiņu, pa virsu lej mango mērci. Var pasniegt arī atdzesētu pudiņu, bet tad jārēķinās, ka tas nebūs tiks krēmīgs un vajadzēs pievienot vēl nedaudz piena.
Komentāri: