1 ēdamkarote sviesta
1 sīpols
1 selerijas kāts
3 daiviņas ķiploku
150 g bekona
350 g arborio rīsu
150 ml sausa baltvīna
1 litrs buljona
200 g saldētu zaļo zirnīšu
60 g rīvēta Parmas siera
šķipsna sāls
Vai esi kādreiz stavējis veikalā pie garšvielu plaukta neizpratnē, kadēļ plauktos ir tik daudz paciņu ar dažādiem nosaukumiem? Mēs ticam, ka garšvielu dažādība var būt nedaudz mulsinoša, bet ar mūsu milzīgo pieredzi garšvielu pasaulē droši varam teikt, ka ikvienai no tām ir nozīme un sava īstā kombinācija. Mēs Garšu skolā kopā ar Santa Maria un pieredzējušiem pavāriem dalīsimies ar zināšanām, lai arī tu vari kļūt par garšu ekspertu un kombinēt tās kā īsts meistars! Gada laikā katru mēnesi tuvāk iepazīstināsim ar dažādiem garšaugiem, pipariem, garšvielām un to maisījumiem video, recepšu un informatīvu materiālu veidā!
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku. Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā. Apstiprināt sīkdatnes
Komentāri: